Martina Lindell

Martina Lindell

1. Namn, ålder: Martina Lindell, 28 år.

2. Vad finns en fritidsledare till för? En fritidsledare finns till för att hjälpa samt stötta eleverna i stallet. Att kunna ge eleverna en trygghet och att det alltid finns en person som de kan vända sig till.

3. När började du arbeta på Ågesta ridskola? Jag började jobba som fritidsledare under våren 2012 men har jobbat på ridskolan som ridlärare sen hösten 2003.

4. Hur ser din "hästbakgrund ut"? Jag började rida på Ågesta ridskola när jag var 9 år och köpte sen en ponny därifrån som jag har haft i 10 år.

5. Vad har du för utbildningar? Jag läste samhällsprogrammet med inriktning beteendevetenskap på gymnasiet och har efter det gått olika kurser via klubben till exempel barnledarutbildning, pedagogik sam vuxen ungdomsledarkurs.

6. Hur ser en vanlig dag ut för dig på Ågesta ridskola? Jag brukar börja jobba runt klockan 15.00 och brukar då stämma av med den övriga personalen hur dagen ser ut och gå ett varv i stallet för att hälsa på alla elever. Jag brukar ofta hjälpa nybörjarna i stallet, hjälpa skötarna med olika saker och ett par kvällar i veckan anordnar jag olika aktiviteter eller kurser.

7. Har du några intressen utöver hästarna? Jag älskar att resa och umgås gärna med min sambo, familjen och med mina vänner.

8. Vad tycker du är det bästa med ditt jobb? Det finns absolut ingenting som jag inte älskar med mitt jobb! Att få engagera sig i barnen och ungdomarna, se hur de utvecklas i takt med att de växer upp är fantastiskt. Jag tycker det är härligt att verkligen få jobba med det jag brinner för, hästar, barn och ungdomar!

9. Arbetstider? Jag jobbar 20 timmar i veckan men finns på plats som ridlärare de övriga dagarna. Jag försöker sprida ut timmarna så att jag även jobbar vissa helger med olika aktiviteter. På vardagarna jobbar jag eftermiddagar och kvällar fram till ca 20.00.

10. Kontakt Tel: 0722-505097

E-post : agesta(a)ryttaralliansen.se