Louise Lundborg

Louise Lundborg

1. Namn, ålder: Louise Lundborg, 20 år

2. Vad finns en fritidsledare till för? För alla barn och ungdommar som finns i stallet, se till att alla trivs och att det här en bra miljö att umgås i. Sedan också teoriundervisning och samverkan med ridklubben.

3. När började du arbeta på ridskolan? När började du arbeta på ridskolan? Sept 2015

4. Hur ser din "hästbakgrund" ut? Uppvuxen i Enskede Gård, började på ridskolan vid 7 års ålder och vart kvar sedan dess. Alltid varit hästintresserad med en stor hästfamilj som alltid varit involverad inom travsporten. Jag föll dock för ridsporten. Tävlat en del, varit aktiv i Usek och alltid hängt och hjälpt till i stallet. 

5. Utbildning. Gymnasiet, efter gymnasiet? Samhällsvetenskaplig linje med inriktning beteendevetenskap. Fristående pyskologi kurser, främst barnpyskologi. 

6. Hur ser en vanlig dag ut för dig på ridskolan? Börjar min dag vid 13.00 där jag första timmen jobbar på mitt kontor, vid 14 när barnen kommer till stallet så umgås jag med dom. Ser till att allt funkar i stallet hjälper till där det behövs. Har teori med vissa ridgrupper, pratar med skötare, planerar aktiviteter etc. 

7. Har du några intressen utöver hästar? Umgås med familj och vänner. Träna, djur och natur i allmänhet, läsa och se mycket film.

8. Vad är det bästa med ditt jobb? Att få både jobba med barn/ungdommar och hästar. Det är fantastiskt att kunna kombinera två saker man brinner för. 

9. Arbetstider? 30 h i veckan, mån-fre. Oftast börjar jag klockan 13.00 och slutar 19.00.

 

10. Kontakt Tel: 0722-505091

E-post : enskede(a)ryttaralliansen.se