Edris Jansson Hultgren

Edris Jansson Hultgren

1. Namn, ålder: Edris Jansson Hultgren, 22 år.

2. Vad finns en fritidsledare till för? Finnas till för barn och ungdomar i stallet, bidra till en god stämning och hålla i  kurser/teori.

3. När började du arbeta på ridskolan? Har jobbat i stallet tidigare men började som fritidsledare nu efter sommaren, 2015.

4. Hur ser din "hästbakgrund" ut? Började rida på äppelviken när jag var runt 8 år så är i princip uppvuxen här, och nu senast  var jag och jobbade med hästar i Holland i 1 ½ år innan jag kom tillbaka.

5. Utbildning. Gymnasiet, efter gymnasiet? Jag gick på Kristofferskolans gymnasium, inriktning natur-estet.

6. Hur ser en vanlig dag ut för dig på ridskolan? Som fritidsledare börjar jag dagen med att stämma av med personalen. Sedan har jag 2 teorilektioner för de yngre barnen varje dag. Utöver det fixar jag med skötare och deras skåp, planerar och är med barnen i stallet såklart!

7. Har du några intressen utöver hästar? Den tid som blir över spenderar jag såklart med mina nära och kära, tycker om att laga mat och resa.

8. Vad är det bästa med ditt jobb? Att få kombinera hästar med barn. Att varje dag får vara i sin favoritmiljö, se barnen växa upp och deras utveckling. Vara en god förebild.

9. Arbetstider?Jobbar vardagar 13.00-19.00, med vissa undantag.

10.Kontakt Tel: 0722-505094

E-post : bromma(a)ryttaralliansen.se