Caroline Ihre

Caroline Ihre

1. Namn, ålder: Caroline Ihre, 21 år.

2. Vad finns en fritidsledare till för? Hon finns till för barnen och ungdomarna som är i stallet på sin fritid. Hon skapar en trygg tillvaro och en bra stämning i stallet.

3. När började du arbeta på ridskolan? Jag började som fritidsledare våren 2012 men har jobbat i stallet sedan 2006.

4. Hur ser din "hästbakgrund" ut? Jag började rida på Vällingby när jag var 5 år och har fortsatt sedan dess, med ett avbrott då jag under ett år jobbade på Stuteri Nådhammar.

5. Utbildning. Gymnasiet, efter gymnasiet? Jag gick på Spånga Gymnasium och läste Natur med inriktning Djurkunskap. Efter gymnasiet har jag läst hästskötare på Strömsholm.

6. Hur ser en vanlig dag ut för dig på ridskolan? Jag börjar vid 13 och då brukar jag sitta och kolla mail och planera kommande aktiviteter. Vid 15 kommer barnen och jag hänger med de i stallet. Kollar i skötarpärmarna och stämmer av med ridskolan hur lektionerna ser ut för dagen. Jag brukar försöka finnas tillhands vid nybörjarlektioner och hjälpa de till rätta.

7. Har du några intressen utöver hästar? Mest hästar och hästar men självklart tycker jag om att umgås med mina kompisar.

8. Vad är det bästa med ditt jobb? Att få arbeta med barn och ungdomar i en miljö jag älskar!

9. Arbetstider? Vanligtvis 13-19 på vardagar, arbetar 1-2 helger i månaden beroende på olika aktiviteter.

10.Kontakt Tel: 0722-505093

E-post : vallingby(a)ryttaralliansen.se